Huurachterstand

Het kan gebeuren dat u de huur niet op tijd betaalt. U bent het vergeten of er zijn andere redenen voor. Als u de huur niet op tijd betaalt, voor de 1e van de maand, ontvangt u een herinnering. Na de herinnering kunt u de huur alsnog betalen. Zijn er andere redenen waarom u niet in staat bent om de huur te betalen, laat dit dan zo spoedig mogelijk aan ons weten. In overleg bekijken wij dan de mogelijkheden om tot een betalingsregeling te komen.  

Ontvangen wij geen reactie of betaling van u, dan zijn wij helaas genoodzaakt om verdere stappen te ondernemen. FidesWonen geeft dan de huurachterstand uit handen aan een deurwaarder. Wij raden u aan dit niet zover te laten komen, want dit brengt voor u aanzienlijke kosten met zich mee en kan uiteindelijk leiden tot een ontruiming van de woning. Bespreek uw problemen dus in een zo vroeg mogelijk stadium, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van een passende oplossing! Ook kunnen wij u als u uw financiƫle situatie even niet meer overziet, informeren bij welke instanties u terecht kan voor hulp.

Heeft u vragen over een (dreigende) huurachterstand of wilt u een betalingsregeling treffen? Neem dan contact op met een van onze huurconsulenten op telefoonnummer 0187-890400.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden