Tijdelijk bieden wij geen woningen te huur aan. Op 1 januari 2020 gaan de vier woningcorporaties op Goeree-Overflakkee verder als Oost West Wonen. Vanaf 8 januari 2020 gaan wij werken met een nieuw systeem om woningen aan te bieden en toe te wijzen. Alle beschikbare woningen vindt u dan op de website www.woningzoeken.oostwestwonen.nl. Via die website schrijft u zich ook in als woningzoekende.

Om de gegevens van alle woningzoekenden goed in dit nieuwe systeem te verwerken hebben wij wat tijd nodig. Daarom stoppen wij tijdelijk met het aanbieden van huurwoningen en het inschrijven via de bestaande websites en aan de balies van onze kantoren. 

Staat u bij een van de corporaties ingeschreven als woningzoekende? Dan heeft u op donderdag 21 november van ons een mail ontvangen. Heeft u geen mail ontvangen, dan hebben wij geen goed mailadres van u. Geef dit zo snel mogelijk aan ons door via info@oostwestwonen.nl. Dan werken wij uw gegevens bij. Op 8 januari sturen wij alle woningzoekenden een mail met een gebruikersnaam. Via de website maakt u vervolgens een wachtwoord aan. Vanaf dat moment kunt u ook weer reageren op de beschikbare woningen. Tot 1 april 2020 plaatsen wij in ieder geval de beschikbare huurwoningen in de krant. 

Excuses voor het eventuele ongemak.

Filter de resultaten

Reset huidige filters

Geen objecten gevonden

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden