Nieuwsbericht

Inloopavond Groene Zoom flat en tekenen aanneemovereenkomst

Publicatiedatum: 09-03-2015

Op donderdag 19 maart hebben Wooncorporatie FidesWonen en Bouwonderneming Stout de aannemingsovereenkomst getekend voor het project de Groene Zoom in Sommelsdijk.

De aannemingsovereenkomst is getekend door de heer Gert-Jan van der Valk, directeur-bestuurder FidesWonen en Arno Hokke, directeur Bouwonderneming Stout.

Het project voorziet in de bouw van 26 appartementen. Het gebouw vervangt het vorig jaar gesloopte complex aan de Groene Zoom in Sommelsdijk. Het gebouw is ontworpen door Architectenbureau Casa Ratsma uit Dirksland met bijzondere aandacht voor duurzaamheid.

Aansluitend aan de ondertekening is in het kantoor van FidesWonen een inloopavond georganiseerd voor omwonenden en geïnteresseerden. Vanaf 19.00 uur stond de koffie klaar en de belangstelling voor dit mooie project was dan ook groot. "Een mooie avond, daar doe je het uiteindelijk voor, aldus Van der Valk, onze woningzoekenden van een mooi appartement voorzien op een prachtige locatie met uitzicht over de polders van Flakkee, wat wil je nog meer".

Medio mei 2015 start Bouwonderneming Stout met de nieuwbouw van het appartementencomplex met de naam "Groene Zoom". Naar verwachting zal het project in het eerste kwartaal van 2016 worden opgeleverd aan FidesWonen.

Artist impression: appartementen aan de Groene Zoom

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden