Nieuwsbericht

Contract renovatie Nul-op-de-Meter getekend

Publicatiedatum: 17-07-2017

Wooncorporatie FidesWonen gaf enige tijd geleden Hazenberg Bouw de opdracht tot Nul-op-de-meter renovatie van een groot gedeelte van de Bloemenbuurt in Sommelsdijk. Op 2 juli jl. ondertekenden John van der Doelen (Hazenberg TBI) en Gert-Jan van der Valk (FidesWonen) het contract.

Wooncorporatie FidesWonen gaat de komende jaren een groot deel van de woningen in de Bloemenbuurt in Sommelsdijk klaar maken voor de toekomst. De woningen zijn in de jaren ‘60 gebouwd, maar ondanks de leeftijd voldoen zij nog altijd aan de woonwensen van veel bewoners. Hazenberg Bouw gaat de woningen renoveren tot comfortabele en energiezuinige Nul-op-de-Meter woningen. De bestaande woningen krijgen nieuwe gevels en een dak dat zelf energie opwekt door middel van zonnepanelen. Een warmtepomp en bodembron zorgen voor verwarming en warm water. De gasaansluiting is daardoor niet meer nodig. In een paar weken tijd ondergaan de woningen een complete metamorfose.

Nu het contract getekend is, start de renovatie van het eerste blokje in de Hyacintenstraat in oktober van dit jaar. De komende jaren zal de rest van de buurt ook de vernieuwing ondergaan.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden